SKYB Administraties

Praktijkgerichte
ondersteuning
& advies

Administratie

Wilt u liever zelf geheel of gedeeltelijk uw administratie voeren, maar kunt u daarbij praktijkgerichte support en advisering bij kunnen gebruiken? SKYB Administraties biedt u die mogelijkheid.  Zelf maken wij graag gebruik van Acumulus en E-boekhouden.nl voor de “kleinere” ondernemer. Maar ook voor ondersteuning in andere administratiesofware kunt u uiteraard bij SKYB Administraties terecht. Zo heeft SKYB Administraties ook ruime ervaring in het gratis pakket osFinancials. Ieder pakket heeft zo zijn voordelen, waarbij het grootste verschil zit in de wijze waarop u uw administratie wilt “hebben”. Wij willen u graag informeren over de verschillen en overeenkomsten van onderstaande pakketten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Maar wat is die praktijkgerichte ondersteuning?

Acumulus

Acumulus is het boekhoudpakket dat speciaal is gemaakt voor de eenmanszaak, zzp-er en freelancer. U kunt als ondernemer uw volledige administratie zelf online bijhouden en alle verplichte rapportages leveren zonder veel ervaring in het boekhouden.

Acumulus

e-Boekhouden.nl is een compleet online boekhoudpakket voor zowel de startende ondernemer als de ervaren MKB’er.

osFinancials

osFinancials is een boekhoudpakket gericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Veel boekhoudprogramma’s zijn erg duur in aanschaf en onderhoud. osFinancials is ontwikkeld om dit te veranderen en de basis module is daarom ook gratis. U kunt hierna zelf bepalen welke aanvullende modules voor uw situatie van toepassing zijn en wilt aanschaffen.

Meer weten of geïnteresseerd

Meer weten of bent u geïnteresseerd in ons? Neem dan contact met ons op voor het afspreken van een afspraak. Wij staan u dan graag telefonisch, online of face-to-face te woord.