SKYB Administraties

Carriere maken
Bij skyb administraties
& advies

Investeren in de nieuwe generatie

Bij SKYB Administraties & Advies vinden wij het investeren in een nieuwe generatie erg belangrijk. Wij kunnen daarom met trots zeggen dat wij een erkend leerbedrijf zijn voor de opleidingen juridisch-administratief dienstverlener en junior assistent-accountant. Wij vinden het erg belangrijk om jonge mensen op te leiden op een zodanige manier dat zij in staat zijn om het op een dag van ons over te nemen. 

Ons team

Ons team bestaat uit Yvette, Nicolette, Miriam en Kiara. Daarnaast werken wij ook geregeld met andere hulptroepen en ondernemers. Wij werken samen mét elkaar en niet voor elkaar om onze klanten te helpen.

Binnen SKYB Administraties & Advies bestaat een platte structuur. Wij zijn een klein team, waarin iedereen veel verschillende werkzaamheden heeft. U krijgt bij ons ook relatief snel verantwoordelijkheid. Hierdoor zult u ‘on the job’ veel leren. Eigen verantwoording en initiatief vinden wij erg belangrijk. 

Interesse in een stage of carrière bij ons?

Bent u geïnteresseerd in een stage of carrière bij ons? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.