WAT ZIJN DE KOSTEN

Iedere administratie is anders en het voeren van een goede administratie kost tijd. Tijd die een ondernemer niet altijd heeft. Tijd die vele ondernemers liever besteden aan hun onderneming. Uitbesteden van uw administratie of een gedeelte daarvan is dus eigenlijk zo vreemd nog niet. Zeker niet als u dit kunt uitbesteden aan een deskundig en betaalbaar administratiekantoor.

Waarom met ons samenwerken?

Kiest u voor SKYB Administraties, dan kiest u voor een partner met duidelijke doelen:

  • Wij geven u persoonlijke aandacht

  • SKYB administraties biedt u een hoog serviceniveau. Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wat zijn de kosten voor u?

Wij zijn altijd een beetje huiverig om 'zomaar' een tarief te noemen voor het werk dat wij u uit handen kunnen nemen. De kosten hangen af van wat u uit wilt uitbesteden en wat u zelf wilt blijven doen.

Wij geven de voorkeur om samen te werken op basis van een jaarlijks abonnement. Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan passend voor elke ondernemer.

Vooraf bepalen wij samen welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke werkzaamheden wij voor u zullen uitvoeren en op basis van deze wensen kunnen wij samen goed bepalen welke abonnementsvorm het beste in uw situatie past. Natuurlijk kan het voorkomen dat u werkzaamheden aan ons uitbesteedt die niet bij de start van de samenwerking zijn besproken. Als zo'n situatie zich voordoet, nemen wij contact met u op. U heeft dan zelf de keuze of u deze werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Op deze wijze heeft u vooraf inzicht en controle over uw administratiekosten. U ontvangt maandelijks een deeldeclaratie van ond, waardoor de overeengekomen prijs gelijkmatig over het jaar wordt verdeeld.

Mocht u toch liever prijsstellen op een samenwerking op basis van de gewerkte uren en tegen een scherp uurtarief is dit ook mogelijk. Wij vragen dan wel een voorschot van €100,00 exclusief BTW dat uiteraard wordt verrekend met toekomstige uren.

Heeft u vragen over onze diensten, de abonnementen en/of ons tarief. Neem gerust contact met ons op voor antwoord op uw vragen. Wij helpen u graag verder !

Bel naar +31(0)63 611 6126 of maak gebruik van ons contactformulier .