Praktijkgerichte ondersteuning en advisering in E-boekhouden.nl

Stel u voert zelf geheel of gedeeltelijk uw administratie E-boekhouden.nl, maar u zou daar graag praktijkgerichte support bij kunnen gebruiken. SKYB Administraties biedt u graag die mogelijkheid.

E-boekhouden.nl:

- e-Boekhouden.nl is een compleet online boekhoudpakket voor zowel de startende ondernemer als de ervaren MKB'er. Maar BV's kunnen uitstekend e-boekhouden.nl als boekhoudpakket gebruiken.

- e-Boekhouden.nl is al meer dan 15 jaar een succesvolle aanbieder van online boekhouden en factureren.

- e-Boekhouden.nl heeft voor iedere ondernemer een passend abonnement. De tarieven worden opgebouwd door de verschillende modules die u naar wens kunt af nemen. U kunt kiezen voor de boekhoudmodule, de facturatiemodule of een combinatie van deze twee modules. Het starterstarief dat voor alle ondernemers geschikt is bedraagt € 14,50 per maand, maar er zijn ook lagere tarieven mogelijk.

Meer informatie kunt u vinden door op de afbeelding te klikken of uiteraard door contact op te nemen met SKYB Administraties.

Maar wat is die praktijkgericht ondersteuning?

- SKYB Administraties biedt u bijvoorbeeld een praktijk gerichte training of cursus aan in E-boekhouden.nl. In overleg spreken wij af wat u wensen zijn en hierop zal het lesprogramma voor u persoonlijk worden aangepast.

- SKYB Administraties controleert uw administratie en/of verzorgt voor de diverse aangiften.

Uiteraard kunt u ook uw gehele administratie door ons laten verzorgen in E-boekhouden.nl.

Neem met ons op en SKYB administraties levert u support op maat!


Bekijk de korte
promo video van e-boekhouden